HomeCircuiteDescarca OferteContactRezervari Hotel & Bilete AvionRezervari AutocarAsigurari

VOYAGE SORGUN

Destinatia :Side
LOCALIZARE:
Hotelul este situat in regiunea Titreyen gol la 6 km de Side si 65 km de aeroportul din Antalya.
Descarca Oferta
Descriere :
CAZARE :
Hotelul dispune de un numar total de 254 camere in cladirea principal, 476 camere in bungalow-uri si 122 camere in cadirea anexa. In cladirea principal exista: 117 camere standard, 19 camere family, 4 camere suit si 1 camera pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele au balcon sau terasa, baie proprie cu cada, uscator de par, aer conditionat, telefon, mocheta, mini bar, seif, tv satelit. In bungalow-uri sunt: 446 camere standard, 18 camere family si 4 camere pentru persoanele cu dizabilitati. . Toate camerele au balcon sau terasa, baie proprie cu cada, uscator de par, aer conditionat, telefon, gresie, mini bar, seif, tv satelit. In cladirea anexa: 87 camere standard si 35 camere family echipate ca si cele din cladirea principal.

SERVICII :
Ultra all inclusive – bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, gustari dimineata, pranz, dupa-amiaza ceai, cafea, prajituri, inghetata, cina, cina tarzie, toate bauturile locale alcoolice si nealcoolice, bufet pentru copii, inghetata in mini club, restaurante A la Carte cu rezervare in prealabil, mini bar in camera reumplut zilnic cu apa si bauturi racoritoare.Sunt incluse in concept si urmatoarele bauturi: Russian Standard Votka, Tequila Camino Real, Absolut Votka, Bacardi Superior, Ballantine’s, Beefeater, Mariachi, Chivas Regal, Cinzano, Dewar’s, Eristoff, Havana Club, Jack Daniels, Jim Beam, Malibu, Martini Bianco. Bauturile de import, sucurile naturale si sucurile imbuteliate , narghilea , sunt cu plata.

FACILITATI :
Restaurant principal, restaurant A la Carte: turcesc, italienesc, chinezesc, Mexican, frantuzesc, grecesc, japonez si pescaresc, baruri in complexul hotelier, bar enghezesc deschis 24 ore. Asistenta medicala, coaforul, rent a car, magazinele, internetul si jocurile de calculator, spalatoria si curatatoria, sunt contra cost.

PLAJA:
Plaja este privata, cu nisip; umbrelutele, prosoapele de plaja si sezlongurile sunt gratis.
SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane,aquapark, centru de fitness, baie turceasca, sauna, mese si teren de tenis si volei de plaja, sporturi de apa care nu necesita carburanti, - sunt gratuite. Masajul, terenul de tenis in nocturna, centrul de infrumusetare si toate sporturile nautice care necesita carburanti sunt contra cost. Hotelul dispune de echipa de animatie si programe artistice pe timpul zilei si seara, si mini club.