HomeCircuiteDescarca OferteContactRezervari Hotel & Bilete AvionRezervari AutocarAsigurari

Blue Sun Borak

Destinatia :Bol
Descarca Oferta
Descriere :

Localizare: Hotelul este localizat intr-o zona linistita a localitatii Bol, inconjurat de o padure luxurianta de pini si de apa cristalina a marii Adriatice. Plaja Zlatni Rat se afla la 10 minute de mers pe jos, hotelul avand plaja proprie care se afla la aproximativ 50 de metri.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de receptie deschisa 24 de h, 3 lifturi, restaurant principal, restaurant a la carte situat langa mare, bar, bar la piscina, internet corner, internet wireless gratuit in lobby, magazine de suveniruri, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, loc de joaca pentru copii, sala de gimnatistica, parcare, casa de schimb valutar, programe de animatie pentru copii si pentru adulti.

Facilitati camere: Hotelul dispune de 133 de camere standard si 48 camere familiale, dispuse in 6 pavilioane. Dintre facilitatile camerelor, mentionam: grup sanitar propriu cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, seif, minibar, telefon direct, acces internet, tv satelit, balcon.