HomeCircuiteDescarca OferteContactRezervari Hotel & Bilete AvionRezervari AutocarAsigurari

Argentina

Destinatia :Dubrovnik
Descarca Oferta
Descriere :
Locatia: Hotelul Argentina se afla la cateva minute de Oraşul Vechi Dubrovnik si 22 km de aeroport,  oferind astfel baza ideală pentru a explora acest frumos oras. Construit pe o stâncă, inconjurat de ziduri vechi, hotelul  pastreaza inca din arhitectura sa originală si atrage tot mai mulţi clienti în fiecare an.Fiind situat pe malul marii, hotelul ofera vederi spectaculoase la mare.
Facilitatile camerelor: Hotelul ofera 162 de camere si 7 apartamente decorate unic, combinand traditia  cu confortul modern.Camerele sunt dotate cu AC, seif, mini-bar, telefon, acces gratuit la internet .
Piscina: Hotelul pune la dispozitia clientiilor sai doua piscine, una in aer liber cu apa sarata si una acoperita.
Divertisment: Hotelul ofera oaspetiilor sai o sala de gimnastica complet echipata , Jacuzzi si o piscina interioara pentru a ajuta la relaxarea acestora.
Alte facilitati: Hotelul ofera facilitati deosebite precum: centru de wellness si spa, sauna ,masaj ,sala de conferinta si afaceri, servicii de room service, spalatorie, exchange, magazin de suveniruri, acces la internet.
Oaspeţii se pot bucura de plaja privată . Aceasta este accesat de către lift sau prin grădinile frumoase.  Oaspeţii sunt întâmpinaţi de Beach Boys, care va oferi şezlonguri, prosoape şi umbrele de soare.