HomeCircuiteDescarca OferteContactRezervari Hotel & Bilete AvionRezervari AutocarAsigurari

The Pucic Palace

Destinatia :Dubrovnik
Descarca Oferta
Descriere :

Localizare: Hotelul este localizat chiar in centrul Orasului Vechi din Dubrovnik, in piata Gundulic, inconjurat de monumente istorice, cafenele, muzee, galerii de arta si sali de concerte.

Facilitati hotel: Hotelul este situat intr-o cladire baroca din secolulul al XVII-lea si pune la dispozitia oaspetilor sai  restaurante:Café Royal, Defne-bucatarie mediteraneeana si internationala si Razonoda Wine Bar. Oaspetii hotelului au acces la plaja Banje din cadrul clubului East West Beach Club. Hotelul dispune de receptie 24 de ore, lift, birou de relatii cu clientii, servicii de curatatorie si calcatorie, baby sitting.

Facilitati camere: Hotelul are 17 camere luxoase si 2 apartamente, care combina arhitectura specifica a cladirii, parchet din lemn de maslin si pereti de piatra cu amenajari moderne cum ar fi: aer conditionat individual, CD player, DVD player, internet wireless, TV satelit, minibar, telefon, seif, detector de fum. Baile sunt spatioase dispun de cada/ cabina dus, uscator de par, oglinda ajustabila, produse cosmetice, prosoape si papuci.