HomeCircuiteDescarca OferteContactRezervari Hotel & Bilete AvionRezervari AutocarAsigurari

Bellevue

Destinatia :Dubrovnik
Descarca Oferta
Descriere :

Localizare: Hotelul este situat pe o stanca, deasupra Golfului Miramare oferind privelisti spectaculoase. Orasul vechi din Dubrovnik se afla la 800 m distanta, iar aeroportul la 20 km.

Facilitati hotel: Hotelul detine 2 restaurante renumite (restaurantul a la carte “Vapor” si restaurantul “Nevera”- localizat pe plaja), piscina interioara,  spa de lux, sauna si sala de gimnastica, sali de conferinte echipate modern, plaja cu pietris, parcare gratuita. Hotelul ofera servicii de transport cu limuzina sau masina atat spre centrul orasului cat si spre aeroport (contra cost). 

Facilitati camere: Hotelul dispune de 91 camere dispuse pe 5 etaje, dotate cu baie proprie, halat de baie si papuci, TV interactiv, aer conditionat, mini-bar, TV satelit, telefon direct, internet wireless gratuit, seif, uscator de par. In apartamente baile sunt dotate cu jacuzzi. Toate camerele gazduiesc expozitiile permanente ale unor artisti renumiti in Croatia: Fedor Dzamonja si Zeljko Senecic. Toate camerele au vedere la mare.